West-Ierland, county Mayo

Westkust van Ierland, 3 en 10 sept. 2017, 8 dgn

Woest, wispelturig en verrassend. Verken het oerlandschap van de Ierse Westkust op milde wandelingen in county Mayo. Geniet van het verhaal dat het landschap en de ruïnes hier vertellen. (meer…)

Lees meer Comments { 0 }
treinreis Marokko, vertrek uit Tanger

Treinreis Marokko, 8 oktober 2017, 15 dgn

Zorgeloos, comfortabel en betaalbaar. Een treinreis is ideaal om kennis te maken met de lokale bevolking. Stap op in sprankelend Tanger. (meer…)

Lees meer Comments are closed
Perzië. reis naar het hart van Iran

Perzië, reis naar antiek Iran 19 april 2018, 15 dgn

Op naar grootse cultuur in het hart van Iran. Perzië, reis langs de hoogtepunten van deze oude beschaving. (meer…)

Lees meer Comments are closed
Prehistorie van Orkney, broch of Gurness, Orkney © anniewrightphotography.com

Prehistorie van Orkney, mei 2018, 10 dagen

stoere oudheid, weids uitspansel, noorderlicht. Prehistorie van Orkney is een reis voor wie wil uitwaaien en van prehistorie en natuur houdt! Want je komt het verleden tegen waar je ook gaat, en soms het Noorderlicht. (meer…)

Lees meer Comments are closed
Bert Hogervorst Het Vliegende Nijlpaard

Cultuurreizen in klein groepsverband

Voor nieuwsgierige reizigers. Heb je behoefte aan reisgenoten, comfort, avontuur èn cultuur? Heb je niet altijd tijd om je voor te bereiden? Dan val je bij Het Vliegende Nijlpaard met de neus in de boter. Op onze kleinschalige groepsreizen, met Nederlandse begeleiding, leer je land, bewoners en hun geschiedenis moeiteloos kennen. Ook eigengereide individuen komen bij ons aan hun […]

Lees meer Comments are closed
Zuid-Marokko rondreis © www.anniewrightphotography.com

Wie zijn jullie medereizigers?

Jullie medereizigers willen onbevangen reizen, en bevlogen terugkeren. Vol energie, een frisse kijk en een wereld rijker. (meer…)

Lees meer Comments are closed
reisgezelschap van Het Vliegende Nijlpaard in Karnak ©anniewrightphotographie.com

Voordeliger reizen

Voordeliger reizen kan met collega’s, vrienden of familieleden. Een reis kan financieel voordeliger uitvallen als je je aanmeldt met een groep reizigers die groter is dan het bij de reisprogramma’s aangegeven maximum aantal. En daar zit je bij ons al gauw aan. (meer…)

Lees meer Comments are closed
Kaart Marokko

Marokko in het kort

Marokko: één blik op… de kaart van Marokko, en je ziet het meteen. Het is groot en wordt opgedeeld door bergketens. Op een oppervlak van 0,5 miljoen vierkante kilometer wonen circa 50 miljoen mensen. En de variëteit aan culturele invloeden is enorm: Berbers, joodse, Afrikaanse, Arabische en Europese. Het grootste deel van de bevolking is Berber, een mengsel […]

Lees meer Comments are closed