Perzië. reis naar het hart van Iran

Perzië reis naar het hart van Iran 19 april 2018, 15 dgn

Gedecoreerde wanden, tapijten, denkers en dichters. Susa, de ziggurat van Chogha Zanbil, de tempel van de vuuraanbidders. Het zijn maar enkele voorbeelden van de schoonheid die je op deze reis in de schoot valt.  (meer…)

Lees meer Comments are closed
West-Ierland, county Mayo

Westkust van Ierland, 1,8 en 15 sept. 2018, 8 dgn

Wispelturig en verrassend. Verken het oerlandschap van de Ierse Westkust op milde wandelingen in county Mayo. Geniet van het verhaal dat het landschap en de ruïnes hier vertellen. (meer…)

Lees meer Comments { 0 }
Bert Hogervorst Het Vliegende Nijlpaard

Cultuurreizen in klein groepsverband

Reisavonturen met toeristisch comfort. Het Vliegende Nijlpaard staat voor het avontuur van de reiziger, maar het comfort van de toerist. Velen van onze trouwe klantenkring begonnen in den beginne schoorvoetend aan een groepsreis. Na afloop bezongen ze hun avonturen als “totaal ontzorgd reizen”, en werden er de grootste ambassadeurs van.  Je moet het blijkbaar ervaren om het te […]

Lees meer Comments are closed
treinreis Marokko, vertrek uit Tanger

Treinreis Marokko, 8 oktober 2017, 15 dgn

Zorgeloos, comfortabel en betaalbaar. Een treinreis is ideaal om kennis te maken met de lokale bevolking. Stap op in sprankelend Tanger. (meer…)

Lees meer Comments are closed
Zuid-Marokko rondreis © www.anniewrightphotography.com

Wie zijn jullie medereizigers?

Jullie medereizigers willen onbevangen reizen, en bevlogen terugkeren. Vol energie, een frisse kijk en een wereld rijker. (meer…)

Lees meer Comments are closed
reisgezelschap van Het Vliegende Nijlpaard in Karnak ©anniewrightphotographie.com

Voordeliger reizen

Voordeliger reizen kan met collega’s, vrienden of familieleden. Een reis kan financieel voordeliger uitvallen als je je aanmeldt met een groep reizigers die groter is dan het bij de reisprogramma’s aangegeven maximum aantal. En daar zit je bij ons al gauw aan. (meer…)

Lees meer Comments are closed
Kaart Marokko

Marokko in het kort

Marokko: één blik op… de kaart van Marokko, en je ziet het meteen. Het is groot en wordt opgedeeld door bergketens. Op een oppervlak van 0,5 miljoen vierkante kilometer wonen circa 50 miljoen mensen. En de variëteit aan culturele invloeden is enorm: Berbers, joodse, Afrikaanse, Arabische en Europese. Het grootste deel van de bevolking is Berber, een mengsel […]

Lees meer Comments are closed