Wie zijn jullie medereizigers?

Jullie medereizigers willen onbevangen reizen, en bevlogen terugkeren. Vol energie, een frisse kijk en een wereld rijker.

alinealijnnijlpaard2

Zorgeloos en totaal ontzorgd reizen

Dàt is waar mijn klanten, jullie medereizigers, op uit zijn. Nieuwsgierige reizigers. Deden vroeger alles zelf, laten het zich nu graag aanleunen. Zonder er iets voor te hoeven doen, metéén beginnen met het genieten van die reis in het vooruitzicht! Dat is wat Het Vliegende Nijlpaard mogelijk maakt. Zorgeloos en totaal ontzorgd reizen.

Lui, maar leergierig

Mijn klanten, jullie medereizigers lezen zich vooraf niet altijd in. De tijd ontbreekt vaak. Eenmaal op reis gaan alle zintuigen open om maar niets te missen van die onbekende wereld die verkend wordt. Nieuwsgierig naar het landschap, de natuur, de bewoners, hun geschiedenis.

medereizigers en reisgezelschap van Het Vliegende Nijlpaard in Karnak ©anniewrightphotographie.com

Open voor verrassingen

Mijn klanten, jullie medereizigers, worden graag verrast. Ze willen ook ruimte voor wat er onverwacht op hun pad komt. Die ‘chance meeting’, dat onvergetelijke tafereel, gadegeslagen vanaf een terras. Nalezen en uitspitten doen ze na afloop van de reis. Mijn klanten – en ik zelf ook – worden blij van historisch getinte reizen die nog lang nazinderen, na terugkeer thuis bij de kachel.

Reisgezelschap met voordeel

Wil je met een groep vrienden, collega’s of familieleden reizen, en is het aantal reizigers grotere dan het bij het reisaanbod aangegeven maximum? Dan zit je goed. Dan wordt de reis goedkoper! Vanaf twee reizigers extra, geldt een korting van € 100 p.p. voor iedere reiziger in het gezelschap. Vanaf vier reizigers extra geldt een korting van € 150 p.p. voor iedere reiziger in het gezelschap.

alinealijnnijlpaard2

Reisgezelschap: het kàn ook besloten

Mijn klanten reizen vaak in gezelschap van vrienden, collega’s of familieleden. Soms zijn deze reizen, op verzoek van hen zelf, besloten. Dat is niet onvriendelijk bedoeld, het is slechts één van de mogelijkheden waarvoor je kan kiezen.

Ook in dit geval met financieel voordeel. Vanaf twee reizigers extra, geldt een korting van € 100 p.p. voor het hele reisgezelschap. Vanaf vier reizigers extra geldt een korting van € 200 p.p. voor het hele reisgezelschap.

 

medereizigers en reisgezelschap van Het Vliegende Nijlpaard in Egypte © nniewrightphotography.com

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

,