Bert-profile-photo_7964

Begeleide culturele groepsreizen

Het Vliegende Nijlpaard is opgezet door mij,  Bert Hogervorst. Ik organiseer culturele groepsreizen en begeleid ze zelf. Alles in één hand. Er is ruimte voor flexibiliteit en individuele wensen omdat de groepen klein zijn. De reizen hebben een historische invalshoek, en zijn geschikt voor reizigers die van geschiedenis houden. Deze begeleide culturele groepsreizen zijn zeer geschikt voor vrienden, […]

Lees meer Comments are closed
West-Ierland, county Mayo

Wild Atlantic Way, zomer 2018, 8 dgn

Wild Atlantic Way, Wispelturig en verrassend Ierland. Milde wandelingen door het oerlandschap van county Mayo. (meer…)

Lees meer Comments { 0 }
Perzië. reis naar het hart van Iran

Perzië reis naar het hart van Iran 4 okt. 2018, 15 dgn

Gedecoreerde wanden, tapijten, denkers en dichters. Susa, de ziggurat van Chogha Zanbil, de tempel van de vuuraanbidders. Het zijn maar enkele voorbeelden van de schoonheid die je op deze reis in de schoot valt.  (meer…)

Lees meer Comments are closed
Zuid-Marokko rondreis © www.anniewrightphotography.com

Wie zijn jullie medereizigers?

Jullie medereizigers willen onbevangen reizen, en bevlogen terugkeren. Vol energie, een frisse kijk en een wereld rijker. (meer…)

Lees meer Comments are closed
reisgezelschap van Het Vliegende Nijlpaard in Karnak ©anniewrightphotographie.com

Voordeliger reizen

Voordeliger reizen kan met collega’s, vrienden of familieleden. Een reis kan financieel voordeliger uitvallen als je je aanmeldt met een groep reizigers die groter is dan het bij de reisprogramma’s aangegeven maximum aantal. En daar zit je bij ons al gauw aan. (meer…)

Lees meer Comments are closed
Kaart Marokko

Marokko in het kort

Marokko: één blik op… de kaart van Marokko, en je ziet het meteen. Het is groot en wordt opgedeeld door bergketens. Op een oppervlak van 0,5 miljoen vierkante kilometer wonen circa 50 miljoen mensen. En de variëteit aan culturele invloeden is enorm: Berbers, joodse, Afrikaanse, Arabische en Europese. Het grootste deel van de bevolking is Berber, een mengsel […]

Lees meer Comments are closed