Ring of Brodgar, Orkney © anniewrightphotography.com

Reizigers review: lees het hier

Marokko Atlas, gebel Siroua, reizigers review

Reizigers review: over diverse reizen

Reizigers review door Josée van D.

“We hebben weer genoten! We, dat zijn twee collega’s van een middelbare school en sinds 16 jaar ook vriendinnen. Met Het Vliegende Nijlpaard zijn wij 2 x naar Egypte geweest en 1 x naar Ierland. Het afgelopen voorjaar dus Marroko! Fantastisch: prima hotels, mooie steden; natuurschoon; niets middle-of-the-road; veel eigen inbreng (tot en met het kopen van antiek toe); vrijheid in gebondenheid, we hebben van begin tot eind genoten!
Mijn echtgenoot wil de volgende keer dat we weer met Het Vliegende Nijlpaard reizen, óók mee. En dat wil wat zeggen voor zo’n globetrotter.”

 

Reizigers review door Els W.

“Wat zo leuk is aan het op reis gaan met Het Vliegende Nijlpaard is dat Bert je ook meeneemt naar leuke en bijzondere plekken buiten het gewone toeristengebeuren om. Bovendien is de accomodatie vaak kleinschalig en speciaal. En omdat ze arabisch spreekt is er ook ruimte voor ontmoetingen met de lokale bevolking; zo werden we door twee Berber vrouwen die we een lift hadden gegeven in hun huis uitgenodigd voor de thee, wat een onvergetelijke ervaring was. Verder heb ik het heel prettig gevonden dat het programma in overleg vastgesteld wordt met aandacht voor persoonlijke wensen. Heerlijk en bijzonder!!!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

,